Com puc treure'm els mals esperits?

Moltes persones sentim que hi ha algú dins nostre que vol fer coses dolentes, coses que realment no volem fer.

Però aquesta part de nosaltres no ens deixa i ens sentim com a esclaus. Això són dimonis, esperits que busquen esclavitzar i destruir la vida de les persones.

La nostra vida és com una casa. Aquesta ens pertanyia i estava dissenyada per estar neta, amb pau, amb amor i arreglada perquè visquéssim nosaltres juntament amb Déu. Però vam decidir fer fora a Déu de la nostra vida (conscient o inconscientment) i viure a casa nostra a la nostra manera. On hi havia ordre, va començar a haver-hi desordre; on hi havia neteja, va començar a haver-hi brutícia; i on hi havia seguretat, va començar a haver-hi conflictes. Vam descuidar les portes i les finestres i van entrar ocupes i lladres. També van picar a la porta i ens van oferir alternatives per treure els ocupes i recuperar la normalitat, però van resultar ser estafadors.

Aquesta és la història de les nostres vides on els ocupes són els dimonis. Són esperits que entren en la nostra ànima pel pecat i que es queden dins esclavitzant àrees de la nostra vida. Són esperits de mort, immoralitat, orgull, odi, ira, violència, tristesa, bruixeria, endevinació, malaltia … i busquen matar, robar i destruir. Només hi ha una persona que pot treure’ls de la nostra vida i és Déu.

Jesús, quan va estar a la Terra, una de les coses que més va fer va ser expulsar dimonis. Aquests l’obeïen i sortien de les persones perquè Jesús és el fill de Déu i és Déu mateix fet carn. Quan Jesús va ser portat al Cel, els seus deixebles també van expulsar dimonis i ho feien en el nom de Jesús. Hi ha religions que potser també parlin de dimonis, però molts són estafadors. Jesús no enganya a ningú, en el nom de Jesús tots els dimonis obeeixen i surten de les persones.

Una de les coses que va ensenyar Jesús sobre aquest tema va ser que, quan expulses els dimonis, has de posar l’Home fort que és l’Esperit Sant perquè no tornin els dimonis. Perquè si veuen que has ordenat la teva casa i no hi ha ningú a dins, tornaran a entrar però aquest cop amb més.

Aquesta és una de les raons per les quals és important penedir-nos de tot pecat que hem fet i decidir no alimentar més a aquests ocupes. Després, ens hem de batejar el nom de Jesús per netejar-nos dels nostres pecats i trencar amb l’esclavitud del pecat. En aquest moment es trenca qualsevol contracte de lloguer o qualsevol dret que tinguin els dimonis i han de marxar. Rebem l’Esperit Sant, i aquest ens ajuda a ordenar la nostra vida i netejar-la per viure amb Déu, com en el pla inicial.